Κόκκινος Σκούφος

Δωρεάν Λουκουμάδες μοιράζει στη Θεσσαλονίκη

Δωρεάν Χειροποίητους Λουκουμάδες μοιράζει σήμερα στη Θεσσαλονίκη ο «Κόκκινος Σκούφος»!

Ο ζαχαροπλάστης Κωνσταντίνος με την στολή και τον (κόκκινο) σκούφο του σεφ μας καλωσορίζει με χαμόγελο στον πάγκο του.

Σήμερα το απόγευμα στη παραλία πριν το Ποσειδώνιο απέναντι απο τα καφέ (πάρκο Ανθέων, οδός Μαρία Κάλλας) από τις 19:00 θα προσφέρει σε όλους τους νέους και παλιούς του φίλους Δωρεάν Χειροποίητους Λουκουμάδες.

Ο δημιουργός και εκτελεστής της ιδέας Κωνσταντίνος Λιάπης, ήταν για καιρό άνεργος αν και κατέχει τρία πτυχία. Μεγαλωμένος μέσα στα γλυκά, ακολούθησε την μεγάλη του αγάπη και για καιρό αναζητούσε εργασία πάνω στο αντικείμενό του.

Αφού κανείς δεν του έδωσε την ευκαιρία να εργαστεί, αποφάσισε να βασιστεί στις δικές του δυνάμεις και τον Μάιο του 2013 ξεκίνησε να λειτουργεί τον Κόκκινο Σκούφο που εγκαταστάθηκε κοντά στο φανάρι της Μαρτίου, στη νέα παραλία Θεσσαλονίκης.

Πλέον μετά από ένα παρολίγον τροχαίο (!) έχει εγκατασταθεί μπροστά από τις καφετέριες του Ποσειδωνίου και κερδίζει καθημερινά περισσότερους λιχούδηδες. «Ήθελα να δημιουργήσω κάτι δικό μου και διαφορετικό από όλα τα άλλα.

Κάτι που να ικανοποιεί όλες τις αισθήσεις και πάνω απ?όλα εμένα» δηλώνει ο ίδιος.

«Μπορεί να συνάντησα εμπόδια μέχρι να τα καταφέρω, αλλά είμαι ευχαριστημένος από την εξέλιξη των πραγμάτων και κυρίως από τα χαμόγελα των πελατών μου.

Η ικανοποίησή τους είναι ο κύριος στόχος μου».

Πηγή: Empisteutiko.gr

Αφήστε ένα Σχόλιο

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο